Millora la navegació de l’administrador de WordPress

Millora la navegació de l'administrador de wordpress

Afegeix les opcions de navegació “anterior” i “següent” a l’editor de WordPress

Si sou usuaris habituals de WordPress segur que en algun moment us heu preguntat com és que el seu administrador no disposa de cap opció nativa de navegació entre les diferents entrades des de les pantalles d’edició. Aquesta funcionalitat es troba a faltar, sobretot durant el procés de creació del lloc web, concretament durant el període de creació i maquetació de continguts on sovint hem de completar, revisar, traduir i corregir les entrades. El cert és que pot ser molt molest haver de tornar cada vegada als llistats o navegar des del frontend per arribar a cadascuna d’elles per editar-les individualment.

Per això us proposem  l’extensió Admin Post Navigation que resol el problema de navegació afegint enllaços per navegar a les entrades anteriors i següents quan s’edita una entrada des de l’administrador de WordPress.

Aquest plugin afegeix els botons “← Anterior” i “Següent →” al costat del botó “Afegeix” a les pàgines d’administració, evidentment sempre que existeixin entrades anteriors o posteriors a la que estem editant. Quan ens posem a sobre del botó ens mostra el títol de l’entrada  i al fer clic anem directament a la pàgina d’edició sense haver de passar prèviament pel llistat d’entrades.

Per defecte, l’extensió es basa en una relació seqüencial amb la ID de l’entrada de manera que ens mostrarà les següents entrades vàlides amb una ID inferior i superior. No es tenen en compte altres criteris com l’estat de l’entrada (esborrany, pendent), la data de publicació, autor, categoria, etc., tot i que es pot configurar mitjançant filtres. Aquests filtres ens permeten personalitzar fàcilment l’extensió canviant l’ordre, filtrant per tipus d’entrada (Post Type), estat i fins i tot modificant l’aparença.

Aquí us mostrem un exemple de filtre que ens permet ordenar per data en comptes d’ID:

I aquí un filtre on indiquem a quins tipus d’entrada volem activar l’extensió, en aquest cas a les entrades i als “projectes”:

Podeu consultar la documentació sobre els filtres, on trobareu més informació per adaptar l’extensió a les vostres necessitats de navegació.

Descarrega l’extensió