www

Disseny web i multimèdia

Dissenyem i programem la teva pàgina web, des d’una pàgina corporativa o un portfoli fins a un extens catàleg de productes o una botiga online. Cuidem molt la imatge i la programació perquè les nostres pàgines es visualitzin correctament des de qualsevol tipus de dispositiu, ordinador, mòbil o tauleta. Ho fem fàcil perquè tu mateix ho puguis gestionar, disposant de videotutorials totalment personalitzats amb explicacions pas a pas. A més respectem els estàndards W3C i orientem les nostres pagines al seu posicionament en cercadors (SEO), per què qui et busqui, et trobi.

HTML5, CSS3, PHP, MySQL, JavaScript, WebApps, presentacions interactives, assessorament, registre de dominis i allotjament web, videotutorials, passarel·les de pagament, PayPal, anàlisi SEO, google analytics, google adsense, integració amb les xarxes socials… i molt més!

 

web mòbil

Fem que la teva pàgina sigui visible per tothom, a tot arreu. Ja sigui des d’un PC o Mac, una tauleta o un mòbil, dissenyem pàgines responsives que s’adapten a les característiques de cada dispositiu, i tot gestionat des del mateix gestor, per estalviar-te temps i diners.

e-commerce

T’ajudem a vendre, fins hi tot quan dorms. Per què no aprofitar un aparador tan gran com internet per vendre els teus productes? T’oferim una solució adaptada a les necessitats del teu producte i totalment autogestionable. Stocks, comandes, clients, tot sota control, en tot moment.

SEO

Volem que qui et busqui et trobi, treballem els conceptes clau del teu lloc web i t’ajudem a obtenir un tràfic de qualitat que donarà a conèixer la teva empresa i et permetrà captar nous clients.

SEM

Si necessites donar un impuls al teu lloc web t’assessorem en la creació de campanyes de màrketing en buscadors i xarxes socials. Ens assegurem que cada click sigui rentable, amb campanyes enfocades al públic potencial i amb una pàgina atractiva i amb eines de captació de clients.

analítica web

Analitza el valor real de la pàgina i els resultats de les campanyes de màrketing. La informació és poder, conèixer l’estat real d’un lloc web permet detectar oportunitats de millora i dissenyar estratègies de SEO i SEM.

comunicació 2.0

Qualitat per sobre de la quantitat. Auditem el teu perfil digital a les xarxes socials i dissenyem una estratègia de captació de seguidors de qualitat.

email marketing

Fidelitza els teus clients amb campanyes d’email marketing i no deixis que s’oblidin de tu. Oferim diverses solucions en funció del volum d’enviaments integrades dins el mateix gestor de la pàgina web per facilitar-te la feina.

motion graphics

Animacions, presentacions corporatives, de productes, anuncis, instruccions de muntatge, dibuixos animats, felicitacions de nadal…

print

Comunicació gràfica

Tot i que el disseny i la programació en entorns digitals ocupa gran part de la nostra activitat no deixem de banda la vessant més tradicional del disseny gràfic.

identitat corporativa

marca, símbol, logotip, naming, branding, manual d’estil, papereria, targetes, catàlegs…

publicitat gràfica

fulletons, flyers, revistes, cartells, pancartes, invitacions, adhesius, samarretes, calendaris…

packaging

etiquetes, envasos, presentacions de productes, CD i DVD…

retolació

rètols, vehicles, senyalèctica…

No busques res de tot això? Explica’m la teva idea!